Betaalmogelijkheden

Op www.eekhoffvuurwerk.nl kun je betalen met IDEAL, Creditcard en Afterpay. Wil je geen gebruik maken van deze betaalmogelijkheden dan kun je de bestellijst vanaf 19 december afgeven in één van onze winkels en jouw bestelling betalen om deze vervolgens op de door jou aangegeven datum 29, 30 of 31 december in één van de winkels af te halen.

  

Afterpay

AfterPay voert voor www.eekhoffvuurwerk.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je na het ophalen van het vuurwerk een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij www.eekhoffvuurwerk.nl gebruik maken van Afterpay bij een minimaal bestelbedrag van  € 40,- en betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van        € 125,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 500,-.


Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de webiste van AfterPay.

Klik hier om naar de site van Afterpay te gaan.


In de winkels in Berg en Dal en Nijmegen kan er tijdens de voorverkoop en verkoopdagen zowel contant als met PIN betaald worden.